Viešųjų erdvių kėdė DAILY 1 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė DAILY 1

Viešųjų erdvių kėdė DAILY 1

DAILY 1 kėdė yra praktiškas pasirinkimas, įkvėptas tradicijų, kurio metalinis rėmas suderintas su mediniu atlošu ir sėdyne.

S_jun_yasumodo.jpg Dizaineris: Jun Yasumoto

Apie prekę

Elegantiškas retro stiliaus dizainas primena senamadiškas mokyklines kėdes, todėl puikiai tinka tokiose vietose kaip klasės, studijų salės ir paskaitų auditorijos. Tačiau tradicinė forma reiškia, kad tai yra universali kėdė, puikiai tinkanti ir viešose vietose, pavyzdžiui, retro stiliaus baruose ir restoranuose.









Kėdės yra sukraunamos ir galima rinktis iš dviejų lenktos faneros apdailos spalvų (natūralaus ąžuolo arba juodo ąžuolo) ir trijų rėmo apdailos spalvų (chromo, juodos arba baltos). Kolekcijoje taip pat yra kėdės modelis su porankiais.



DIZAINERIS

Japonų ir prancūzų tėvai ir gyvenimas, besiribojantis su Tokiju ir Paryžiumi: Jun Yasumoto sujungia dvi kultūras, kurios yra visiškai skirtingos. Iš vienos - minimalizmas, iš kitos – romantizmas.

Baigęs ENSCI, Prancūzijos nacionalinę pramoninio dizaino mokyklą Paryžiuje, Yasumoto karjera pakilo 2002 m. Jaspero Morrisono dizaino biure, kur jis pradėjo kurti baldus ir namų apyvokos reikmenis. Nuo tada jis taip pat yra laisvai samdomas, bendradarbiaujant su geriausiais dizaino pasaulio vardais, tokiais kaip Marcel By, Ligne Roset, Arc International, Kohler Group, JIA Inc ir Industry Plus.



30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: