Minkštų baldų sistema TEPEE Padidinti
Minkštų baldų sistema TEPEE

Minkštų baldų sistema TAPA

„Tapa“ pufų linija suprojektuota taip, kad papildytų biuro patalpas, priėmimo zonas ir laukiamojo zonas. Jų unikalus dizainas suteikia išskirtinį interjero pobūdį, sukuria patrauklią ir patogią neformalią susitikimų vietą.


Dizaineris: Mac Stopa






Apie prekę



Modulinė pufų konstrukcija leidžia pakeisti jų konfigūraciją ir išdėstymą. Jie puikiai tinka kaip sėdynės ar patogūs stalai nešiojamam kompiuteriui pasidėti. Sukamasis mechanizmas užtikrina antrojo ir trečiojo pufų lygio judėjimą ant šarnyro, todėl leidžia greitai perstumti pagal Jūsų poreikius.

Jų unikalus dizainas suteikia išskirtinį interjero dizainą, sukuria patrauklią ir patogią neformalią susitikimų vietą. Galimybė parinkti spalvas skirtingiems pufo lygiams  suteikia visam susitarimui papildomą estetišką efektą.




Harmoninga komanda yra kūrybinė komanda. Tai žmonių komanda, kuri mėgaujasi kartu praleistu laiku, pasitiki vienas kitu ir įgyvendina savo įmonės vizijas kurdami įdomius projektus. Štai kodėl neformaliems susitikimams rengti skirta erdvė yra labai svarbi šiuolaikiniuose biuruose. Dėl kilnojamų pufų ir aerodinaminių formų „Tapa“ gali pritaikyti bet kokioje erdvėje. Neoficiali jų išvaizda sukuria malonią atmosferą, sužadina vaizduotę ir suteikia drąsos pasidalinti idėjomis su kitais.

soft-seating_10-6_Tapa (10).jpg










30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: