Minkštų baldų sistema TAPA Padidinti
Minkštų baldų sistema TAPA

Minkštų baldų sistema SAND

Darbuotojai vis labiau suvokia šiuolaikinio ir ergonomiško išdėstymo biure vaidmenį - 87% darbo ieškančiųjų teigia, kad lanksti darbo vieta yra vienas iš svarbiausių aspektų, į kuriuos jie atsižvelgia svarstant darbo pasiūlymą. Sienų sistema su „Sand“ baldais yra idealus sprendimas, kuris puikiai dera su modernia, mobiliąja biuro erdve.

Dizaineris: Vincent van der Horst







Apie prekę



Kiekvienas žmogus savo darbo dieną yra atsakingas už skirtingas užduotis. Kiekvienam iš mūsų tenka susidurti su įvairiais iššūkiais. Kartais žmonės savo pareigas turi atlikti didelėje ar mažoje komandoje - rengia planuotus arba greitus ir spontaniškus susitikimus. Kartais tenka dirbti individualiai. Puikiai suprojektuotos biuro patalpos paslaugų sektoriuje, tenkinančios visus šiuos skirtingus poreikius, gali padidinti įmonės efektyvumą 20%.

SAND yra vienas iš sprendimų, padedančių užtikrinti akustinį interjero komfortą. Dėl savo struktūros sistema puikiai tinka išdėstyti zonas, skirtas tylos norintiems žmonėms. Tai apsaugo darbuotojus nuo blaškančių veiksnių ir padeda efektyviai atlikti užduotis, kurioms reikalingas didelis susikaupimas. SAND priemonės, skirtos spontaniškiems susitikimams rengti, suteikia darbuotojams privatumo jausmą, tačiau tuo pačiu neleidžia netoliese esančių darbo vietų vartotojams girdėti per didelio triukšmo.




Priėmimo zona yra kiekvieno biuro veidas - pirmas įspūdis yra tikrai svarbus dalykas. Tačiau negalime pamiršti, kad priėmimo zona vis dar yra darbo vieta. Todėl jis turi būti funkcionali ir pritaikyta prie vartotojų poreikių.













30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: