Biuro kėdžių linija Motto Padidinti
Biuro kėdžių linija Motto

Biuro kėdžių linija Motto

Motto“ yra minkšta, ergonomiška pasukama kėdė su elegantiškomis linijomis. Audinys ant nugaros atramos sukurta dirbti šiuolaikinėse biuro patalpose, taip pat namuose, ir suteikia gaivių spalvų pliūpsnį bet kurioje erdvėje. Didelis audinių raštų pasirinkimas ir galimybė derinti dvi spalvas ant vienos kėdės suteikia neribotas išdėstymo galimybes.

Apie prekę



Specialiai suprojektuotas rėmas, padengtas šalto formavimo putomis, suteikia nugaros atramai lankstumo ir leidžia dinamiškai prisitaikyti prie vartotojo kūno.
Reguliuojami porankiai suteikia natūralią padėtį patogiai palaikyti riešus ir dilbius.

Intuityvūs ir lengvai valdomi „Synchro“ arba „Synchro-Self“ mechanizmai leidžia vartotojui dinamiškai sėdėti ir suteikia komfortą ilgą darbo dieną.


Prie „Motto“ kolekcijos pridėta naujų papildomų funkcijų - daugiafunkcinė galvos atrama, kuri suteikia daugiau komforto,  reguliuojama juosmens atrama (schukra), pilnai integruota į atlošą. „Schukra“ funkcija reguliuojama estetine rankenėle, vienoje atlošo pusėje.

 Tiek su aukštu, tiek su žemu atlošu. „Motto“ yra minkšta, ergonomiška pasukama kėdė su elegantiškomis linijomis. Paprastas, bet elegantiškas dizainas su specialiai suprojektuotu rėmu, padengtu šalto formavimo putomis, suteikia nugarai lankstų atlošą ir leidžia dinamiškai prisitaikyti prie vartotojo kūno.




MECHANIZMAI

„Synchro S“ - sėdynės aukščio reguliavimas, sinchroninis mechanizmas su galimybe pritaikyti atlošo elastingumą pagal sėdinčio žmogaus svorį. Sinchroninį mechanizmą galima užrakinti vienoje iš penkių padėčių.

„Synchro SL - S“ mechanizmas su slankiojančios sėdynės funkcija. Sinchroninį mechanizmą galima užrakinti vienoje iš penkių padėčių.

„Synchro SFL - SL“ mechanizmas su papildomu sėdynės / atlošo pakreipimo funkcija. Sinchroninį mechanizmą galima užfiksuoti vienoje iš keturių padėčių.

„Synchro ST“ - sėdynės aukščio reguliavimas, sinchroninis mechanizmas su automatiniu atlošo atsparumu sėdinčio žmogaus svoriui. Sinchroninį mechanizmą galima užfiksuoti vertikalioje padėtyje.

„Synchro STL - ST“ mechanizmas su slankiojančios sėdynės funkcija. Sinchroninį mechanizmą galima užfiksuoti vertikalioje padėtyje.









Informacija Sertifikatai
Brošiūra Motto Ergonomics Approved
Motto GS
Motto Blue Angel
Motto - Möbelfakta
Motto - Quality Office









Spalvos


3.png

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: