Lankytojų kėdžių linija SHEILA Padidinti
Lankytojų kėdžių linija SHEILA

Lankytojų kėdžių linija SHEILA

Grožis slypi paprastume – „Sheila“ kėdžių linija dėl savo paprastos konstrukcijos tinka įvairiems interjerams ir atlieka daugybę veiklų. Kėdės paskirtį lemia rėmo konstrukcijos pasirinkimas. Klasikinis keturių kojų pagrindas yra geras pasirinkimas konferencijų salėms ar auditorijų erdvėms. Be to, galimybė sukrauti kėdes vieną ant kitos gali sutaupyti vietos. 

 
Dizaineris: Javier Cuñado

 

Apie prekę

Kėdė ant ratukų pagerina mobilumą ir padeda atlikti kasdienes biuro darbus.  Kėdės išvaizdą ir funkcijas galima reguliuoti papildomais komponentais, tokiais kaip porankiai, staliukas ar minkšta sėdynė. Kėdės gali būti išdėstytos eilėmis, todėl Sheila yra optimalus sprendimas laukimo erdvėms, konferencijų salėms, biurams ir panašiai.




Rėmo spalvos variantai Sėdynės ir atlošo spalvos variantai

Kėdės minkštos dalies spalvos variantai











Kėdes galima rinktis minkštu arba kietu pagrindu 

Kėdžių variantai su porankiais ir staliuku

Kėdžių pagrindo variantai




 

Javieras Cuñado gimė Bilbao mieste, Ispanijoje. Jis studijavo pramonės inžineriją ir baigė gaminių dizainą Ravensbourne dizaino koledže Londone. 1998 m. jis atidarė „Item Design“ studiją, kuri šiuo metu yra viena iš pirmaujančių kompanijų dizaino srityje Ispanijoje. Javiero Cuñado vadovaujama komanda kūrė biuro baldus, elektroninius prietaisus ir treniruoklių įrangą.

Jis gavo daugybę prestižinių apdovanojimų, tokių kaip Eurobike 2011, Delta Awards 2013, Aixe GETXO!, Design Awards 2015, i-NOVO Awards 2015 ir German Design Award 2016.



 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: