Lankytojų kėdžių linija WORKSHOP Padidinti
Lankytojų kėdžių linija WORKSHOP

Lankytojų kėdžių linija WORKSHOP

"Geras dizainas yra sunkus klausimas – tai žiūrinčiojo akyse. Bet jei jums pavyksta įdėti komponentus į reikiamą vietą tiek interjere, tiek gaminyje, jūs esate labai geras"

 
Dizainas: Form Us With Love

 

Apie prekę

Klasikinė mokyklinės kėdės forma visiškai naujame leidime – Workshop kėdės reiškia daugybę konfigūracijų, pritaikytų įvairios paskirties biuro erdvėms. Kelių tipų pagrindai bei platus spalvų gamų pasirinkimas gali būti papildytas papildomomis funkcijomis. Patogumą galima padidinti pridedant galvos atramą arba porankį. Kėdė ant ratukų ir klasikinė pasukama kėdė tinka biuro patalpoms, o baro kėdės – kavinėms ir valgykloms. Minkštas variantas suteikia interjerui komforto, o medžio apdaila – praktišką akcentą. Naujos Workshop kėdės – tai daugiafunkcis sprendimas, atitinkantis šiuolaikinių poreikių reikalavimus.


Rėmo spalvos pasirinkimai Medžio spalvos pasirinkimai

Kėdės minkštos dalies spalvos variantai











Kėdes galima rinktis minkštu arba kietu pagrindu 

Kėdes galima rinktis su porankiais arba be jų

Kėdžių rėmo variantai









 
„Form Us With Love“ yra tarptautinė dizaino studija, įsikūrusi Stokholme. Ją 2005 m. įkūrė dizaineriai Jonas Petterssonas ir Johnas Löfgrenas. Nuo pat sukūrimo studija degė aistra dizainui ir demokratiniam potencialui. Jos įsitikinimu, mes visi turime teisę į prasmingą dizainą.
Studijos esmė yra procesas, kuriame tradicinės kūrybinės praktikos derinamos su plonu, strateginiu pritaikymu. Pagrindinis tikslas yra tobulėti atsižvelgiant į kiekvieno projekto poreikius, jo vietą rinkoje ir nuolat besikeičiančius realių žmonių poreikius. Nuo laikrodžių, lempų iki baldų, jų projektai laimėjo keletą prestižinių apdovanojimų, tokių kaip iF Product Design Award ir Young Swedish Design Award.

Šiandien „Form Us With Love“ veikla skirstoma į tris sritis: konsultavimas – produktų, asortimentų, bendradarbiavimo ir erdvės klientams visame pasaulyje, „Ventures“ – disciplinuotas ir holistinis požiūris į prekinių ženklų pristatymą ir kūrimą, „Civic“ – pagrįsta žinių perdavimu ir dalijimasis patirtimi, aktyviai prisidedant prie platesnio dizaino spektro.





 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: