Lankytojų kėdžių linija NORTH CLASSIC Padidinti
Lankytojų kėdžių linija NORTH CLASSIC

Lankytojų kėdžių linija NORTH CLASSIC

Mano darbo procese derinami pilno masto modeliai ir prototipai su technologijų tyrimais ir pažangiu CAD modeliavimu. Šis metodinis požiūris yra skirtas atskleisti kiekvieno dizaino esmę. Iš esmės aš į dizainą žiūriu kaip į vertės kūrimą.

 
Dizainas: Krystian Kowalski

Apie prekę

North Classic su pasukamu pagrindu sukūrė Krystian Kowalski. Kėdė pasižymi interjerui draugišku dizainu, kuris yra funkcionalus ir jaukus. Jis atrodo visiškai modernus ir lengvas, aplink jį užima tik reikiamą erdvę. Dėl galimybės pasirinkti apmušalų audinius, jį galima sukonfigūruoti taip, kad jis atitiktų numatytą interjerą. Netradicinis keturių stipinų pagrindas su ratukais – tai puiki kėdė prie jūsų ar jūsų vaiko stalo.


Rėmo spalvos pasirinkimai

Kėdės minkštos dalies spalvos variantai










Kėdes galima rinktis su ratukais arba be jų 




 
Krystianas Kowalskis gimė Varšuvoje (1982 m.) menininkų šeimoje. Jis studijavo gaminių dizainą Karališkajame meno koledže Londone (MA 2010) ir Pramoninio dizaino fakultetą Varšuvos dailės akademijoje (MA 2007).
Profesinės patirties įgijo dirbdamas dizaino studijose Varšuvoje, Lodzėje ir Milane. Bellini studijoje pritaikė prototipų kūrimo metodiką. 2009–2013 m. jis kartu sukūrė „Kompott Studio“, nominuotą FX tarptautiniam interjero dizaino apdovanojimui (2010 m.) už Metų proveržio talentą. Nuo 2013 m. jis vadovauja dizaino studijai Krystian Kowalski Industrial Design.
Bendradarbiauja su pirmaujančiais baldų gamintojais šalyje ir užsienyje. Kurdamas jis siekia protingų sprendimų, suteikiančių rafinuotą ir nepastebimą gaminio charakterį. Jo kūrybinis procesas grindžiamas elgesio stebėjimais, gilia tendencijų ir technologijų analize, parenkant optimalius prekės ženklo ir gamybos proceso sprendimus. Krystianas tiki visapusišku veiksmu. Taiko pažangias kompiuterines technologijas, kurias papildo darbas su medžiagomis. Drąsios idėjos gimsta studijoje ir materializuojamos prototipų pavidalu.

Jo darbai buvo ne tik eksponuoti, be kita ko, Mėtų galerijoje Londone, MOCAK Krokuvoje ir trienalėje Milane, bet ir publikuoti svarbiausiuose šakiniuose žurnaluose. MDD jis sukūrė MESH sofą ir ULTRA kėdę, taip pat surengė parodos stendą parodoje ORGATEC 2016. Jo MESH kolekcija buvo apdovanota iF Design Award 2017 apdovanojimu.



 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: