Lankytojų kėdžių linija GREACE Padidinti
Lankytojų kėdžių linija GREACE

Lankytojų kėdžių linija GREACE

Mano darbo procese derinami pilno masto modeliai ir prototipai su technologijų tyrimais ir pažangiu CAD modeliavimu. Šis metodinis požiūris yra skirtas atskleisti kiekvieno dizaino esmę. Iš esmės aš į dizainą žiūriu kaip į vertės kūrimą.

 
Dizainas: Krystian Kowalski

Apie prekę

Krystian Kowalski sukurta Greace kolekcijos kėdė yra elegantiškas akcentas darbo vietose, priėmimo zonose, laukimo salėse ar poilsio zonose. Klasikinis stilius, išskirtinis dizainas ir platus pagrindų asortimentas leidžia sukurti kėdę, kuri atitiks vartotojo pageidavimus ir reikalavimus. Kėdė su keturių stipinų pagrindu, kurią galima įsigyti su ratukais arba be jų, suteiks įdomaus atspalvio namų biuro aplinkai ir suteiks maksimalų naudojimo komfortą. Variantas su minkštomis kojelėmis yra pasirinkimas mažiau formalioms biuro zonoms, o su vamzdiniu pagrindu puikiai tiks palėpės ir industrinio pobūdžio erdvėse. Kėdė yra įvairių MDD spalvų ir audinių.


Rėmo spalvos pasirinkimai Medinių kojų spalvų pasirinkimas

Kėdės minkštos dalies spalvos variantai






Kėdes galima rinktis skirtingais rėmais






 
Krystianas Kowalskis gimė Varšuvoje (1982 m.) menininkų šeimoje. Jis studijavo gaminių dizainą Karališkajame meno koledže Londone (MA 2010) ir Pramoninio dizaino fakultetą Varšuvos dailės akademijoje (MA 2007).
Profesinės patirties įgijo dirbdamas dizaino studijose Varšuvoje, Lodzėje ir Milane. Bellini studijoje pritaikė prototipų kūrimo metodiką. 2009–2013 m. jis kartu sukūrė „Kompott Studio“, nominuotą FX tarptautiniam interjero dizaino apdovanojimui (2010 m.) už Metų proveržio talentą. Nuo 2013 m. jis vadovauja dizaino studijai Krystian Kowalski Industrial Design.
Bendradarbiauja su pirmaujančiais baldų gamintojais šalyje ir užsienyje. Kurdamas jis siekia protingų sprendimų, suteikiančių rafinuotą ir nepastebimą gaminio charakterį. Jo kūrybinis procesas grindžiamas elgesio stebėjimais, gilia tendencijų ir technologijų analize, parenkant optimalius prekės ženklo ir gamybos proceso sprendimus. Krystianas tiki visapusišku veiksmu. Taiko pažangias kompiuterines technologijas, kurias papildo darbas su medžiagomis. Drąsios idėjos gimsta studijoje ir materializuojamos prototipų pavidalu.

Jo darbai buvo ne tik eksponuoti, be kita ko, Mėtų galerijoje Londone, MOCAK Krokuvoje ir trienalėje Milane, bet ir publikuoti svarbiausiuose šakiniuose žurnaluose. MDD jis sukūrė MESH sofą ir ULTRA kėdę, taip pat surengė parodos stendą parodoje ORGATEC 2016. Jo MESH kolekcija buvo apdovanota iF Design Award 2017 apdovanojimu.




Klubo prašmatnumas
Grace kėdes įkvėpė klasikiniai klubo foteliai.


Visada patogus
Platus pagrindų asortimentas leidžia keisti kėdės funkciją: darbui, valgymui, poilsiui.


Amatininko dėmesys

Gamybos procesas yra kruopščiai kontroliuojamas, kad būtų garantuota aukščiausia gaminio kokybė.






 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: