Biuro kėdžių linija WithMe Padidinti
Biuro kėdžių linija WithMe

Biuro kėdžių linija WithMe

Nauja darbo kultūra stipriai skatina komandinį darbą, mobilumą ir pasirengimą keistis idėjomis, žmonėmis ir vietomis. WithME supranta tokį požiūrį ir leidžia kiekvienam vartotojui patirti pažangią ergonomiką ir komfortą be vargo, beveik nieko nereguliuojant. Tai puikiai tinka visoms erdvėms, kuriose svarbi sąveika.

 Dizaineris: Martin Ballendat

Apie prekę



Puikaus dizaino negalėjo nepastebėti Vokietijos dizaino tarybos surengto garsaus Europos konkurso žiuri.

WithME išdidžiai apdovanotas Vokietijos inovacijų apdovanojimu „21 Special Office Solutions“ kategorijoje.

withme_award.jpg



Sąžiningumas pirmiausia.

WithME nėra tipiška biuro kėdė. Ji išsiskiria tuo, kad atspindi 100% naują darbo dinamiką. Hibridinio ir judriojo darbo pobūdžio populiarumas auga, o žmonės savo biurą labiau vertina kaip įkvepiančių susitikimų ir bendro darbo vietą. WithME kartu kuria tuos naujus įpročius, stiprindamas komandinę dvasią.






WithME nusipelno būti vadinama kėde su aukštu IQ. Ji yra visiškai ergonomiška ir techniškai pažangi, tačiau po sėdyne nėra įprasto mechanizmo.

Standartinį sprendimą su metalinėmis spyruoklėmis čia pakeičia intelektuali patentuota sistema. Jos apatinis skersinis veikia kaip sukimo spyruoklė, užtikrinanti itin patogią judesių seką. Kėdės valdymas ir atlošo pakreipimo jėga tiesiogiai priklauso nuo vartotojo kūno svorio.




Kaip mes matome WithME ilgoje perspektyvoje? Patogi vartotojui, tvari ir paruošta tarnauti dešimtmečius. Ir geriausia, kad mes tai įgyvendinama.
- lengvas surinkimas vos per kelias minutes,
- sėdynės apmušalai pritvirtinti virvele, kad būtų galima lengvai nuimti ir išplauti,
- pagrindiniai komponentai pagaminti iš lanksčios sintetinės medžiagos, kuri maloniai liečiasi ir kurią galima plauti,
- nuimamas minkštas atlošo padas, skirtas greitai pritaikyti kėdę pagal vartotojo pageidavimus ir sezoną,

- lengvas utilizavimas dėl irių ir draugiškų medžiagų ,

- kartoninė pakuotė su rankenomis patogiam transportavimui


Kėdė turi galimybę savarankiškai prisitaikyti prie vartotojo svorio ir ūgio, todėl WithME yra tobula kėdė darbui namuose, kur visa šeima gali patogiai naudotis ta pačia kėde - dirbti, mokytis ar žaisti.



Kiekvienas WithME colis yra gerai apgalvoto, į vartotoją orientuoto dizaino šedevras. Čia susitinka plona forma, ergonomikos pažadas ir lengvumo potencialas. Nė vienas iš elementų nėra atsitiktinumas. Mes nenaudojame nieko nereikalingo.



WithME pasvyra į priekį-atgal 24° kampu. Atlošą galima užfiksuoti vertikalioje padėtyje, tačiau atminkite, kad sveikiau jį laikyti neužrakintą

Tokia naujoviška koncepcija, pagrįsta materialiu intelektu, leidžia WithME reaguoti į vartotojo kūną jau pirmą kartą atsisėdus.

Sėdėti ant WithME reiškia, kad nėra jokių apribojimų!
- daug erdvės bet kada pasilenkti ar spontaniškai atsigręžti į savo kolegas,
- lanksti, bet tvirta struktūra, užtikrinanti sveiką dinamišką sėdėjimą,

- Kontūrinis atlošas stuburui palaikyti, ypač juosmens dalyje, 

- perforuotas, tinklinis atlošas maloniam oro srautui


Dizaineris: Martin Ballendat

„Xilium“ kūrėjas Martinas Ballendatas yra vienas iš geriausių biuro kėdžių ir baldų dizainerių. Jo studija yra gavusi daugiau nei 150 dizaino apdovanojimų, įskaitant 40 „Red Dot“ apdovanojimų ir dirba tarptautiniu mastu daugeliui gerai žinomų prekių ženklų 15 šalių. Jo suprojektuotomis kėdėmis naudojasi daugiau nei milijonas žmonių, todėl jis supranta šiandienos biurų ir darbuotojų poreikius kaip niekas kitas.



"Jos aptaki, skaidri ir neįkyri forma bei matmenys"

Dėl kompaktiškų matmenų WithME puikiai pritaps daugumoje erdvių. Jei jūsų namai naudojami kaip darbo vieta WithME yra net akivaizdus pasirinkimas dėl savo diskretiškos išvaizdos, kuri niekada nedominuos dekore, nes tampa beveik nematoma. Skaidri, neįkyri, aiški forma ir kompaktiški matmenys.

Lengvumo įspūdis dera kartu su tikruoju kėdės svoriu. Tai tik 10 kg. Dėl mažo svorio WithME lengvai perkelsite į Jums patogią darbo vieta, net jei tai yra antras namo aukštas. 

WithME tai kėdė, kuriai rūpi vartotojo gerovė, kad ir koks jo amžius ar dydis. Kėdė suteikia neribotą judėjimo laisvę, kuri yra būtina kai tikimasi, kad vartotojas sugebės išspręsti problemas ir duoti laisvę savo kūrybiškumui. Su WithME išliksite judrūs ir jausitės lengvi net sėdint.













 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: