Viešųjų erdvių kėdė Momo net 2 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Momo net 2

Viešųjų erdvių kėdė Momo net 3

 Dizaineris: Jeremiah Ferrarese

Apie prekę

MOMO NET 1 pagaminta iš metalo tinklelio, kuris prieš dažymą yra apdirbamas elektros pagalba, todėl yra labai atsparus. Dėl to kėdė yra puiki kandidatė naudoti lauke, kad ir koks būtų klimatas. Dėl tinklelio atlošo kėdė puikiai tinka karštomis dienomis ir suteikia nugaros vėdinimą. 

Lengvos konstrukcijos ir svorio kėdė Momo Net 1 gali būti  naudojama baruose ir restoranuose, lauko terasose. 

Rėmas turi šešias spalvų parinktis, taip pat yra kėdės be porankių ar su jais versija.






S_jeremiah_ferrarese.jpg

Dizaineris

Jeremiah Ferrarese, kilęs iš Padujos, 2006 m. baigė IUAV, Venecijos architektūros mokyklą. Nuo 2005 m. jis bendradarbiauja su Venecijos architektu Paolo Scagnellato, kuris paskatino jo susidomėjimą pramoniniu dizainu.
Per šiek tiek daugiau nei dešimtmetį Ferrarese dizainai susilaukė apdovanojimų ir pripažinimo tiek Italijoje, tiek tarptautiniu mastu.

"Kiekvienas projektas reikalauja sunkaus darbo, metodų ir pagarbos istorijai, nors neišvengiamai viskas prasideda nuo vienos minties. Susipažinus su medžiagomis ir reikalinga technika, idėją vėliau galima paversti apčiuopiamais, atkuriamais produktais."

 


S_momo_2_bianco.jpg S_momo_2_grigio_scuro.jpg S_momo_2_melanzana.jpg S_momo_2_nero.jpg S_momo_2_senape.jpg S_momo_1_verde_scuro.jpg
Balta Pilka Bordo Juoda Geltona Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: