Viešųjų erdvių kėdė Torre Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Torre

Viešųjų erdvių kėdė Torre

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Alban Le Henry

Apie prekę

TORRE kėdę sudaro dvi dalys, abi pagamintos iš stiklo pluoštu sustiprinto polipropileno: keturių kojų pagrindo ir atlošo. Sujungtos dvi dalys atrodo kaip vienas elementas.

Dėl šios kėdės medžiagos stiprumo ir konstrukcijos ji idealiai tinka lauko projektams, pavyzdžiui, terasoms, lauko zonoms ir sodams.

Dėl retro dizaino, įkvėpto tradicinių bistro kėdžių, kėdė idealiai tinka naudoti kaip restorano ir baro krėslai, o tuo pat metu ji taip pat yra populiarus pasirinkimas gyvenamosiose patalpose, pavyzdžiui, valgomuosiuose, miegamuosiuose ir koridoriuose.



Kėdės konstrukcija sukurta taip, kad jas galima sukrauti vieną ant kitos. Puikus sprendimas patalpoms, kurioms reikia lankstumo, pridedant ir pašalinant sėdimas vietas, kad atitiktų kintančius poreikius.

Septynių spalvų Torre kėdė taip pat gali būti su minkšta sėdima dalimi, aptraukta audiniu arba odos imitacija, kuri leidžia derinti spalvas ir suteikia patogią sėdynę.

M_torre-4.jpg



S_jeremiah_ferrarese.jpg

Dizaineris

Baigęs ENSCI, Prancūzijos nacionalinę pramoninio dizaino mokyklą Paryžiuje, Albanas Le Henry pradėjo savo karjerą brolių Ronan ir Erwan Bouroullec dizaino studijoje, 2011 m. gavo Compasso d'Oro apdovanojimą.

Nuo 2007 m. jis dirba laisvai samdomu dizaineriu savo asmeninėje ateljė, daugiausia dėmesio skirdamas baldų, pramoninių gaminių ir dekoracijų dizainui.


 





Balta Ruda Ledo melsvumo Pilka Bordo Juoda Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: