Viešųjų erdvių kėdė Piazza 1 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Piazza 1

Viešųjų erdvių kėdė Piazza 2

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Jun Yasumoto

Apie prekę

M_1.jpg

PIAZZA 2 kėdė – dalis kolekcijos, kurią Jun Yasumoto sukūrė Colosui – yra viena iš trijų kolekcijos versijų. Skirtingai nuo Piazza 1, standartinės versijos, ji turi papildomus porankius, pabrėžiančius subtilią dizaino išvaizdą.

Jie yra idealaus dydžio, kad užtikrintų, visišką funkcionalumą ir atitiktų klasikinio dizaino kanonus, todėl sėdimoji dalis tiek atrodo nepriekaištingai, tiek yra komfortiška ir patogi.

Kėdę galima pritaikyti įvairiems tikslams: kaip valgomojo kėdę restorane arba kaip sėdimą vietą retro išvaizdos posėdžių salėje; kaip kėdė miegamajame arba laukiamajame.


Nors Piazza 2 puikiai tinka šiuolaikiniame interjere, ji taip pat lengvai prisitaikys tradicinėje aplinkoje, ir tai yra dar vienas privalumas, todėl ši kėdžių kolekcija tokia lanksti.

Konstrukcija sukurta sukrauti vieną ant kitos: tai reiškia, kad ją galima tvarkingai ir kompaktiškai sukrauti, kai ji nenaudojama. Puikus sprendimas patalpoms, kurioms reikalingas lankstumas, sudedant ir nukeliant kėdes, kad atitiktų kintančius poreikius.

Galima rinktis iš septynių spalvų, „Piazza“ kėdės taip pat yra be pornakių tipo (Piazza 1) ir aukštos baro kėdės (Piazza 3).


M_11.jpg



S_jeremiah_ferrarese.jpg

DIZAINERIS

Japonų ir prancūzų tėvai ir gyvenimas, besiribojantis su Tokiju ir Paryžiumi: Jun Yasumoto sujungia dvi kultūras, kurios yra visiškai skirtingos. Iš vienos - minimalizmas, iš kitos – romantizmas.

Baigęs ENSCI, Prancūzijos nacionalinę pramoninio dizaino mokyklą Paryžiuje, Yasumoto karjera pakilo 2002 m. Jaspero Morrisono dizaino biure, kur jis pradėjo kurti baldus ir namų apyvokos reikmenis. Nuo tada jis taip pat yra laisvai samdomas, bendradarbiaujant su geriausiais dizaino pasaulio vardais, tokiais kaip Marcel By, Ligne Roset, Arc International, Kohler Group, JIA Inc ir Industry Plus.


 


M_pifazza2-4.jpg



S_piazza_bianco_0.jpg S_piazza_grigio_caldo_0.jpg S_piazza_marrone_0.jpg S_piazza_melanzana_0.jpg S_piazza_nero_0.jpg S_piazza_sabbia_0.jpg S_piazza_verde_scuro_0.jpg
Balta Šilta pilka Ruda Bordo Juoda Smėlio Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: