Viešųjų erdvių kėdė Piazza 2 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Piazza 2

Viešųjų erdvių kėdė Piazza 3

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Jun Yasumoto

Apie prekę

PIAZZA 3 baro kėdė, pagaminta iš stiklo pluoštu sustiprinto polipropileno, kuri yra Jun Yasumoto Colos sukurtos kolekcijos dalis, yra viena iš trijų šios linijos versijų. Du kėdės aukščio variantai – 65 ir 75 cm – ir abi versijos yra su kojų atrama.


Vintažinis, bet minimalus stilius puikiai tinka ir šiuolaikinėse aplinkose, tinka įvairiems tikslams: aukšta kėdė taip pat puikiai tinka tiek pub`uose ir baruose, tiek namų interjere, naudojama virtuvėje kaip baro kėdė aplink salą ar pusryčių barą. 

Galima rinktis iš septynių spalvų, „Piazza“ taip pat yra versija be pornakių (Piazza 1) ir kėdės su porankiais (Piazza 2) versija.





S_jeremiah_ferrarese.jpg

DIZAINERIS

Japonų ir prancūzų tėvai ir gyvenimas, besiribojantis su Tokiju ir Paryžiumi: Jun Yasumoto sujungia dvi kultūras, kurios yra visiškai skirtingos. Iš vienos - minimalizmas, iš kitos – romantizmas.

Baigęs ENSCI, Prancūzijos nacionalinę pramoninio dizaino mokyklą Paryžiuje, Yasumoto karjera pakilo 2002 m. Jaspero Morrisono dizaino biure, kur jis pradėjo kurti baldus ir namų apyvokos reikmenis. Nuo tada jis taip pat yra laisvai samdomas, bendradarbiaujant su geriausiais dizaino pasaulio vardais, tokiais kaip Marcel By, Ligne Roset, Arc International, Kohler Group, JIA Inc ir Industry Plus.


 



S_piazza_bianco_0.jpg S_piazza_grigio_caldo_0.jpg S_piazza_marrone_0.jpg S_piazza_melanzana_0.jpg S_piazza_nero_0.jpg S_piazza_sabbia_0.jpg S_piazza_verde_scuro_0.jpg
Balta Šilta pilka Ruda Bordo Juoda Smėlio Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: