Viešųjų erdvių kėdė Piazza 3 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Piazza 3

Viešųjų erdvių kėdė Vesper 1

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Christoph Jenni

Apie prekę

VESPER 1 stiklo pluošto kėdė sustiprintu polipropileno rėmu ir plieninėmis kojomis yra moderniai atrodanti kėdė, tinkanti tiek viešosioms erdvėms (pvz., baruose, restoranuose), tiek namuose.

Cristoph Jenni sukurta kėdžių kolekcija turi unikalią techninę savybę: organinės formos atrama aktyviai veikia su plieniniu rėmu, kad suteiktų atsparumą įtempiams. Šis tvirtas komponentų ryšys reiškia, kad jo gamybai reikia mažiau medžiagų, tuo pačiu užtikrinant aukštą stiprumo, ilgaamžiškumo ir patogumo lygį.


 „Vesper 1“ tvirta, lengvos ir nepriekaištingos išvaizdos kėdė

Galima rinktis iš septynių spalvų, su baltu, juodu arba chromuotu metaliniu rėmu. Vesper kėdė gali būti su fiksuotu arba pasukamu pagrindu, su porankiais, taip pat yra taburetės versija.






DIZAINERIS

Brazilijos kultūra ir Šveicarijos mokymai: Christoph Jenni dizainas sujungia du labai skirtingus socialinius palikimus. 1976 m. Rio de Žaneire gimęs šveicarų imigrantų šeimoje, jis pasirinko studijas savo tėvų tėvynėje ir baigė pramoninio dizaino studijas Fachhochschule Nordwestschweiz taikomųjų mokslų ir menų universitete Aarau.
Į mokslinius tyrimus ir inovacijas orientuotas požiūris ir ilgametė projektavimo patirtis baldų pramonėje suformavo tai, kas dabar yra labai atpažįstama estetika.

Nuo 2015 m. Christophas Jenni skaitė paskaitas apie dizainą Lucerne Hochschule (HSLU) Šveicarijoje.

 


 









S_piazza_grigio_caldo_0.jpg S_piazza_marrone_0.jpg S_piazza_melanzana_0.jpg S_piazza_nero_0.jpg S_piazza_sabbia_0.jpg S_piazza_verde_scuro_0.jpg
Balta Pilka Ledo melsva Bordo Juoda Smėlio Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: