Viešųjų erdvių kėdė Vesper 2 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Vesper 2

Viešųjų erdvių kėdė Vesper 3

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Christoph Jenni

Apie prekę

VESPER 3 baro kėdė papildo Vesper šeimą. Ji turi tą pačią stiklo pluoštu sustiprintą polipropileno sėdynę kaip ir kitose versijose, tačiau turi žemą atlošą. Plieninis pagrindas yra dviejų aukščių – 65 ir 75 cm: balto ir juodo metalo versijos taip pat tinka naudoti lauke, o chromuotas rėmas skirtas tik patalpoms.


Aukštos ir žemos versijos – abi su atrama kojoms – idealiai tinka kaip baro kėdės viešiesiems projektams, pavyzdžiui, barams ir kavinėms, arba namų naudojimui, virtuvėse su sala arba aukštu pusryčių baru.

Yra septynių spalvų, su chromuoto aliuminio rėmu, Vesper kėdė yra su fiksuota arba pasukama baze, porankiais, taip pat yra kėdės versija.




DIZAINERIS

Brazilijos kultūra ir Šveicarijos mokymai: Christoph Jenni dizainas sujungia du labai skirtingus socialinius palikimus. 1976 m. Rio de Žaneire gimęs šveicarų imigrantų šeimoje, jis pasirinko studijas savo tėvų tėvynėje ir baigė pramoninio dizaino studijas Fachhochschule Nordwestschweiz taikomųjų mokslų ir menų universitete Aarau.
Į mokslinius tyrimus ir inovacijas orientuotas požiūris ir ilgametė projektavimo patirtis baldų pramonėje suformavo tai, kas dabar yra labai atpažįstama estetika.

Nuo 2015 m. Christophas Jenni skaitė paskaitas apie dizainą Lucerne Hochschule (HSLU) Šveicarijoje.

 


 




S_vesper_2_bianco.jpg S_vesper3a_still_grigio.jpg S_vesper3a_still_lightblue3.jpg S_vesper3a_still_rosso.jpg S_vesper3a_still_nero.jpg S_vesper3a_still_foresta.jpg
Balta Pilka Ledo melsva Bordo Juoda Smėlio Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: