Viešųjų erdvių kėdė Vesper 1 SW Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Vesper 1 SW

Viešųjų erdvių kėdė Split

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Francesco Meda

Apie prekę

SPLIT yra itin novatoriška šiuolaikiškai atrodanti kėdė: ji sudaryta iš dviejų dalių, kurias galima išardyti. Nors ir atrodo vienodai, tačiau skiriasi sudėtimi. Tvirtas ir standus pagrindas bei minkšta ir patogi sėdynė gali būti maišoma ir derinama įvairiomis spalvomis.

Dėl savo originalios, šiuolaikiškos išvaizdos „Split“  tinka įvairiems interjerams: ji gali būti naudojama kaip terasos kėdė arba kaip sėdimos vietos viduje, tenkinant viešųjų projektų, tokių kaip barai ir restoranai, ar privačių projektų gyvenamajame sektoriuje, poreikius.

Šią Francesco Meda sukurtą sėdynių kolekciją sudaro kelios versijos, kurios skiriasi dydžiu ir rėmo medžiaga, kurią galima rinktis iš plastiko, medžio ar metalo.



DIZAINERIS

Francesco Meda, gimęs 1984 m. Milane ir 2006 m. baigęs IED pramoninio dizaino studijas, savo karjerą pradėjo Londone, dirbdamas Sebastiano Bergne'o ir Rosso Lovegrove'o studijose.
Nuo 2008 m., grįžimo į Milaną metų, jis bendradarbiauja su geriausiais italų ir tarptautinio dizaino vardais, tokiais kaip Vitra, Kartell ir Alessi. 2016 m., bendradarbiaudamas su savo tėvu Alberto Meda, jis atsiėmė trokštamą Compasso d'Oro apdovanojimą už garsą sugeriančią plokštę „Flap“, kurią sukūrė Caimi Brevetti.

Lygiagrečiai Francesco Meda taip pat dalyvauja asmeniniuose meno projektuose, tarp kurių yra įvairių objektų 3D spausdinimas: jo šviestuvai „Bridge“ ir papuošalų linija „Layers“ dabar užsitarnavo vietą Milano trienalės dizaino muziejuje.

 


 










S_split_bianco.jpg S_vesper3a_still_grigio.jpg S_vesper3a_still_lightblue3.jpg S_vesper3a_still_rosso.jpg S_vesper3a_still_nero.jpg S_vesper_1sw_sabbia.jpg S_split_verdescuro.jpg
Balta Ruda Vyšninė Juoda Raudona Smėlio Žalia

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: