Viešųjų erdvių kėdė Piazza 1 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Piazza 1

Viešųjų erdvių kėdė Villa 1

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Jun Yasumoto

Apie prekę

VILLA 1 – tai šiuolaikiškai atrodanti kėdė, įkvėpta Paryžiaus kavinėse matomų lauko sėdimų vietų. Metalinis tinklelis - iš anksto suformuotas, pagamintas iš išplėstinio metalo - yra sujungtas su keturiais vamzdiniais plieniniais elementais, todėl gaunamas lengvas, bet tvirtas rėmas.

Vila 1 gali būti sukrauta iki 6 aukščio, taip pat gali būti naudojama kaip sodo, terasos, lauko erdvės ar renginių po atviru dangumi sėdima vieta. 

Kėdė turi 5 skirtingus spalvos variantus, taip pat yra su porankiais (Villa 2) arba baro kėdė (Villa 3A).


M_villa1-1.jpg M_villa1-2.jpg


S_jeremiah_ferrarese.jpg

DIZAINERIS

Japonų ir prancūzų tėvai ir gyvenimas, besiribojantis su Tokiju ir Paryžiumi: Jun Yasumoto sujungia dvi kultūras, kurios yra visiškai skirtingos. Iš vienos - minimalizmas, iš kitos – romantizmas.

Baigęs ENSCI, Prancūzijos nacionalinę pramoninio dizaino mokyklą Paryžiuje, Yasumoto karjera pakilo 2002 m. Jaspero Morrisono dizaino biure, kur jis pradėjo kurti baldus ir namų apyvokos reikmenis. Nuo tada jis taip pat yra laisvai samdomas, bendradarbiaujant su geriausiais dizaino pasaulio vardais, tokiais kaip Marcel By, Ligne Roset, Arc International, Kohler Group, JIA Inc ir Industry Plus.


 



M_1.jpg

M_3.jpg



Balta Pilka Bordo Juoda Žalia


30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: