Viešųjų erdvių kėdė Stecca 1 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė Stecca 1

Viešųjų erdvių kėdė Stecca 2

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Alban Le Henry

Apie prekę

STECCA  yra šiuolaikiško, universalaus dizaino kėdė, puikiai tinkanti naudoti lauke. Lygus ir glotnus paviršius, su porankiais, ją tiesiog lengva perkelti dėl lengvo aliuminio rėmo svorio.

„Stecca“ suprojektuota taip, kad būtų galima sukrauti iki 6 kėdžių, todėl ypač gerai tinka tokioms patalpoms kaip barai ir restoranai, kur dažnai reikia pridėti arba pašalinti sėdimas vietas.



Šis modelis yra puikus sprendimas šviesioms ir linksmoms erdvėms ar patalpoms, kuriose norima sukurti tam tikrą atmosferą, o spalvų pasirinkimas leidžia individualizuoti jūsų pasirinkimą.

Stecca kolekcija yra 8 spalvų ir skirtingų versijų, įskaitant kėdžių, taburečių ir suolų variantus, su porankiais arba be jų.




S_jeremiah_ferrarese.jpg

Dizaineris

Baigęs ENSCI, Prancūzijos nacionalinę pramoninio dizaino mokyklą Paryžiuje, Albanas Le Henry pradėjo savo karjerą brolių Ronan ir Erwan Bouroullec dizaino studijoje, 2011 m. gavo Compasso d'Oro apdovanojimą.

Nuo 2007 m. jis dirba laisvai samdomu dizaineriu savo asmeninėje ateljė, daugiausia dėmesio skirdamas baldų, pramoninių gaminių ir dekoracijų dizainui.


 









S_stecca_green.jpg S_stecca_grey.jpg S_stecca_melanzana_0.jpg S_stecca_nero_2.jpg S_stecca_senf.jpg
Balta Mėlyna Žalia Pilka Bordo Juoda Geltona

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: