Viešųjų erdvių kėdė C1.1 Padidinti
Viešųjų erdvių kėdė C1.1

Viešųjų erdvių kėdė C1.2

S_alban_led_henry.jpg Dizaineris: Fabian Schwaerzler

Apie prekę

M_1 (1).jpg

C1.2 – tai minimalaus modernaus dizaino kėdė. Nepaisant lengvos, lieknos išvaizdos, tai tvirta kėdė, kurią dėl vamzdinio metalinio rėmo galima naudoti ir lauke.

Švarios linijos reiškia, kad C1.2 puikiai tinka bet kokiai viešai vietai, pavyzdžiui, baruose, restoranuose, valgyklose, studijų salėse ir laukimo salėse. Patogi perkelti, tai puikus sprendimas tose vietose, kur sėdimos vietos nuolat maišomos, pavyzdžiui, bendruomenės susibūrimo erdvėse ir sporto salėse.




Galimos dvi kėdės versijos.

C1.2 versijoje sėdynė ir atlošas yra pagaminti iš tvirto lakštinio metalo, o C1.5 versijoje kėdėje yra išpjautos išpjovos iš sėdynės ir atlošo, todėl ji atrodo dar lengvesnė.

Kolekcijoje yra 7 skirtingos spalvos. Didelis privalumas, jog kėdes galima sukrauti vieną ant kitos.




Dizaineris

Fabianas Schwaerzleris gimė Šveicarijoje, ten taip pat baigė mokslus: iš pradžių mokėsi kalviu, o vėliau Ciuricho menų universitete baigė pramoninio dizaino studijas. Pirmoji darbo patirtis, 2003–2005 m., nukeliavo į Belgiją, kur buvo priimtas asistentu dizainerio Maarteno van Severeno studijoje.

Savo Ciuricho ateljė, atidarytoje 2006 m., jis naudojasi šia dviguba patirtimi: viena vertus, savo meistriškumą derina su pramoninio masto gamyba.


 



M_3_0.jpg

M_4761o3uw.jpeg

M_2.jpg


S_stecca_5_bianco.jpg S_stecca_5_blu_scuro.jpg S_stecca_green.jpg S_stecca_grey.jpg S_stecca_melanzana_0.jpg S_stecca_nero_2.jpg S_stecca_senf.jpg
Balta Bordo Pilka Žalia Raudona Juoda Geltona

M_c1-sschedatecnica.jpg S_c12-impilata.jpg

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: