Baldų kolekcija CODA Padidinti
Baldų kolekcija CODA

Akustinė kabina CODA

Christopherio Nobleso sukurta Coda akustinė kabina palaiko atvirų biurų ir viešųjų erdvių garso kokybę.


Pawlak.jpg   Dizaineris: Christopher Nobles






Apie prekę

interior2.jpg

nome interior 4_Easy-Resize-com.jpg

Šiuolaikinė kabina – tai funkcionalumo, estetikos ir technologijų derinys, suteikiantis tylą ir privatumą pokalbiams, vaizdo konferencijoms ir individualiam tyliam darbui. Išorinės švieselės signalizuoja apie kabinos prieinamumą; jie yra raudoni, kai kas nors yra viduje. Juos galima įjungti ir išjungti per valdymo pultą, kuris taip pat yra prijungtas prie vidaus vėdinimo ir apšvietimo sistemų. Vartotojas gali reguliuoti ventiliatoriaus stiprumą ir šviesos ryškumą pagal savo poreikius. Tylūs ventiliatoriai netrukdo kalbėtis ar susikaupti, o plieninė konstrukcija harmoningai dera su garsą sugeriančiu stiklu ir apmušalais. Dėl to Coda puikiai atliks savo funkciją net dinamiškuose, triukšminguose ir gyvybinguose interjeruose.


nome interior1_Easy-Resize-com.jpg

TA.jpg Dizainas: Christopher Nobles


Christopheris Noblesas 2019 m. įkūrė savo to paties pavadinimo Londono studiją, kurioje dirba su baldais, transportu ir plataus vartojimo prekėmis. Beveik 20 metų jis kuria trokštančią naudotojo patirtį ir pristato tobulą dizainą, intuityviai suvokdamas sudėtingus kliento reikalavimus.

Loughborough universiteto pramoninio dizaino absolventas Christopheris persikėlė į Londoną dirbti kartu su Marcu Newsonu ir bendradarbiavo projektuose, įskaitant apdovanojimus pelniusius Qantas A330 verslo ir ekonomikos interjerus, namų ir biuro baldus Knoll, komercinius ir privačius aviacijos interjerus su Freestream ir Gulfstream. , architektūrinis apšvietimas įmonėms „Flos“, taip pat pramoniniai plataus vartojimo produktai „Louis Vuitton“, „Taschen“, „Heineken“ ir „Hermes“.

Vėliau jis persikėlė į Niujorką ir prisijungė prie PepsiCo dizaino ir inovacijų komandos. Dirbdamas dizaino vyriausiuoju viceprezidentu Mauro Porcini, Christopheris vadovavo pagrindinėms gaminių projektavimo ir inovacijų programoms visoje struktūrinėje pakuotėje, įskaitant pirmąjį naujojo Pepsi butelio pertvarkymą per 30 metų.


Palo interior6_Easy-Resize-com.jpg Palo detail1_Easy-Resize-com.jpg

Palo interior7_Easy-Resize-com.jpg Palo soft packshot 5_Easy-Resize-com.jpg



Palo detail4_Easy-Resize-com.jpg Palo detail7_Easy-Resize-com.jpg


acoustic_booth_mdd_o02.jpg

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: