Baldų kolekcija NEW SCHOOL Padidinti
Baldų kolekcija NEW SCHOOL

Baldų kolekcija NEW SCHOOL

New school kolekcija sukurta remiantis nostalgija. Dizaino studija „Form Us With Love“ buvo įkvėpta visiems pažįstamos tradicinės mokyklinės kėdės formos. Jos rėmas, pagamintas iš sulenktų vamzdžių, buvo atspirties taškas modernių kėdžių ir modulinių stalų serijai. Projektuose naudojamas plienas ir fanera yra praktiški ir pažįstami.


 Dizainas: Form Us With Love






Apie prekę



nome interior 4_Easy-Resize-com.jpg

Dizainerių prioritetas buvo naudojimo patogumas. Jie išlaikė kolekcijos ypatybes: siluetą ir rėmą iš metalinių vamzdžių. Šioje versijoje jie buvo pakoreguoti taip, kad vartotojas būtų kuo labiau patenkintas. Platesnė sėdynė ir rafinuotas kampas leidžia atsisėsti ir atsipalaiduoti. 

 


Kėdės gali būti papildomai komplektuojamas su porankiais ir atskira atrama kojoms, kurios dar labiau sustiprins polisio funkciją. Ši New School kėdės versija yra puikus pasirinkimas poilsio zonoms, svetainėms, vestibiuliams ir kavinėms – visur sukuriant patogią vietą susitikimams ir poilsiui.

Kojų atrama buvo sukurta "Form Us With Love" studijos kaip priedas prie kolekcijos New School. Jos viršutinė dalis yra tikslus atlošo atkartojimas. Dizaineriai norėjo užtikrinti maksimalų naudojimo komfortą, taigi ir didesnį vartotojų pasitenkinimą. Kojų atrama gali būti komplektuojama kartu su kėdėmis iš kolekcijos arba kaip atskiras komponentas. Paprasta forma, kurią galima įsigyti iš faneros arba apmuštų, papildo šeimos kėdžių ir liniją. Abi versijos bus stilingos interjero detalės, puikiai tiks biurų poilsio zonose, namuose ir viešose erdvėse.

nome interior1_Easy-Resize-com.jpg

TA.jpg
  • Gili sėdynė išlenkta 12°, kad būtų patogiau naudotis;
  • Platus 25° atloštas suteikia pakankamai atramos naudotojo nugarai ir dilbiams, kad atvertų krūtinę ir išvengtų susikūprinimo;
  • Ergonomiški porankiai patogiai palaiko dilbius, leidžiant jiems pailsėti;
  • Galimybė padidinti komfortą pridedant atskirą atramą kojoms;
  • Faneros versiją lengva valyti ir prižiūrėti;
  • Skirta poilsio zonoms, poilsio zonoms, bendroms erdvėms ir svetainėms



Palo interior6_Easy-Resize-com.jpg Palo detail1_Easy-Resize-com.jpg

„Form Us With Love“ yra tarptautinė dizaino studija, įsikūrusi Stokholme. Ją 2005 m. įkūrė dizaineriai Johnas Petterssonas ir Johnas Löfgrenas. Nuo pat sukūrimo studija degė aistra dizainui ir demokratiniam potencialui. Jos įsitikinimu, mes visi turime teisę į prasmingą dizainą.

Studijos esmė yra procesas, kuriame tradicinės kūrybinės praktikos derinamos su plonu, strateginiu pritaikymu. Pagrindinis tikslas yra tobulėti atsižvelgiant į kiekvieno projekto poreikius, jo vietą rinkoje ir nuolat besikeičiančius realių žmonių poreikius. Nuo laikrodžių, lempų iki baldų, jų projektai laimėjo keletą prestižinių apdovanojimų, tokių kaip iF Product Design Award ir Young Swedish Design Award.

Šiandien „Form Us With Love“ veikla skirstoma į tris sritis: konsultavimas – produktų, asortimentų, bendradarbiavimo ir erdvės klientams visame pasaulyje, „Ventures“ – disciplinuotas ir holistinis požiūris į prekinių ženklų pristatymą ir kūrimą, „Civic“ – pagrįsta žinių perdavimu. ir dalijimasis patirtimi, aktyviai prisidedant prie platesnio dizaino spektro.




dddd.jpg

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: