Baldų kolekcija BALTIC Padidinti
Baldų kolekcija BALTIC

Baldų kolekcija BALTIC

„Baltic Classic“ kėdės dizainas yra draugiškas interjerui, funkcionalus ir jaukus. Kėdė yra apmušta, kad būtų dar jaukesnė, minkšta ir stilinga, o besisukantis pagrindas suteikia jai rafinuotą išvaizdą. Ji atrodo moderni ir lengva, o pasirinkus apmušalų medžiagą, ją galima priderinti taip, kad ji atitiktų jūsų tikslinį interjerą. 


mdd_projektanci_krystian-kowalski-1-650x Dizainas: 
Krystian Kowalski







Apie prekę

20220324_mdd_showroom_0029_ma_e_3_2.jpg

Atlošo verija be pornakių

Atlošo verija su porankiais
4 kojų rėmas be ratukų* 4 kojų rėmas su ratukais* 4 kojų aliuminio rėmas be ratukų 4 kojų aliuminio rėmas su ratukais 4 kojų metalo rėmas be ratukų* 4 kojų metalo rėmas su ratukais*  6 kojų reguliuojamo aukščio rėmas su ratukais* 4 atskirų kojų rėmas*

*rėmo spalva pasirenkama juoda arba balta

nome interior 4_Easy-Resize-com.jpg

Minkšta sėdynė su pagalvėle padidina  komfortą net ir ilgomis darbo ar mokymosi valandomis. Tuo pačiu didelis rėmo pasirinkimas - kolekcijos bruožas, lemia jos įvairiapusį pritaikymą. Rėmas rodo naują požiūrį į dizainą ir balansuoja ties panaudojimo galimybių riba. Kėdė dizainas vadovaujaisi šiuolaikinėmis technologijomis: sėdynė išlieta tam skirta forma, o rėmas sukurtas lenkiant metalą. Be to, kai kurios apmušalų medžiagos yra perdirbtos po vartojimo. Visa tai sukuria funkcionalią, nesenstančią ir aplinką tausojančią kėdę.

 


Kėdės gali būti komplektuojamos su atlenkiamais staliukais baltic-2-cl-ar-3.jpg

Krystianas Kowalskis gimė Varšuvoje (1982 m.) menininkų šeimoje. Jis studijavo gaminių dizainą Karališkajame meno koledže Londone (MA 2010) ir Pramoninio dizaino fakultetą Varšuvos dailės akademijoje (MA 2007).
Profesinės patirties įgijo dirbdamas dizaino studijose Varšuvoje, Lodzėje ir Milane. Bellini studijoje pritaikė prototipų kūrimo metodiką. 2009–2013 m. jis kartu sukūrė „Kompott Studio“, nominuotą FX tarptautiniam interjero dizaino apdovanojimui (2010 m.) už Metų proveržio talentą. Nuo 2013 m. jis vadovauja dizaino studijai Krystian Kowalski Industrial Design.
Bendradarbiauja su pirmaujančiais baldų gamintojais šalyje ir užsienyje. Kurdamas jis siekia protingų sprendimų, suteikiančių rafinuotą ir nepastebimą gaminio charakterį. Jo kūrybinis procesas grindžiamas elgesio stebėjimais, gilia tendencijų ir technologijų analize, parenkant optimalius prekės ženklo ir gamybos proceso sprendimus. Krystianas tiki visapusišku veiksmu. Taiko pažangias kompiuterines technologijas, kurias papildo darbas su medžiagomis. Drąsios idėjos gimsta studijoje su modelių parduotuve ir materializuojamos prototipų pavidalu.















30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: